infoCONSTRUCT
Sigla Wood-Mizer RO SRL

Wood-Mizer RO SRL

From forest to final form

Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura


Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura
WMDK – Sistem de uscare

Uscarea cherestelei este primul pas important in procesul de valorificare a prelucrarii lemnului. Credinciosi politicii noastre de a face lucrurile cat mai simple, am conceput un sistem de uscare standard cu o capacitate de 4 pana la 20 m3. Pachetul contine tot ce este necesar pentru o uscare reusita a cherestelei. Cheresteaua uscata poate fi pusa in containere izolate sau va puteti construi propria incapere/ propriul container de dimensiunea de care aveti nevoie.

Procesul de uscare se bazeaza pe alegerea temperaturii corecte si a unui bun sistem de ventilatie; Wood-Mizer a inlocuit sistemele computerizate complicate care impun un anumit program de uscare a cherestelei. Wood-Mizer merge pe ideea ca fiecare scandura, la fel ca fiecare om, are caracteristici diferite, si de aceea sistemul de uscare Wood-Mizer vine in intampinarea fiecarei incarcaturi de cherestea cu un program de uscare usor de planificat care va rapeste doar 5 minute in fiecare zi.

Prin uscarea scandurilor adaugati o valoare semnificativa materiei prime obtinute, dar, si mai important, veti avea mult mai mult clienti care doresc o cherestea de calitate. Astfel, puteti sa apareti pe piata locala cu produse finite cum ar fi pardoseala, gratie folosirii sistemelor Wood-Mizer de prelucrare secundara.
Sistemul de uscare Wood-Mizer este special conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor de prelucrare secundara a lemnului, de fabricare a mobilei, constructii de locuinte si amatori a caror activitate zilnica nu cere o cantitate foarte mare de lemn, dar care doresc o cherestea de buna calitate, bine uscata, pentru nevoi personale.
Sistemele de uscare Wood-Mizer sunt concepute astfel incat sa intruneasca toate conditiile mai jos mentionate:
Usor de instalat
Mobil
Usor de manevrat
Adaptabil
Economic
Pentru a face instalarea cat mai simpla, am conceput uscatorul in asa fel incat sa nu fie nevoie de abilitati tehnice speciale pentru manevrarea lui. Toate componentele care trebuiau sudate sau asamblate intr-un mod deosebit au fost montate din fabrica.


COMPONENTE

Panou de control
Panoul de control contine panoul electric de control, termostat, termocuplu si termometru de ud/ uscat. Panoul de control este asamblat si montat din fabrica, toate conexiunile fiind clar indicate.
Sistem de ventilare
Sistemul de ventilare contine ventilatoare de dimensiuni standard de 1200mm, asamblate din fabrica.
Sistemul include doua 3ph 400V 50Hz AC, ventilatoare de inalta performanta, elemente de incalzire (de 2kW sau 4kW) cu intrerupatoare individuale, cutie de cablu, camera de distribuire a aerului si circuit de racordare.
Consum electric:
Consum (1 ventilator) - 2,3kW/h
Consum total - 9,5 kW/h
Tensiune electrica - 3 x 400V 50Hz
Temperaturi de operare: 0C - 70C (32F - 160F).
Uscatoarele proprii pot fi construite folosind cherestea 2'' x 4'' cu un panou izolat tip “pila electrica” si trebuie placate atat pe interior cat si pe exterior. Capacitatea maxima de incarcare pentru un uscator de 20’ este de aprox. 6,7 m3 pentru scanduri de 25 mm si de 8,25 m3 pentru scanduri de 50mm.

Wood-Mizer RO SRL va recomanda:

imagine
cirlige manipulare lemn bustean carlige manipulat lemnul busteanul carlig manevrare lemn
Carlig de manipulare Nu putem misca lumea, dar daca dorim sa miscam busteni avem cu siguranta nevoie de carlige de manipulare. Aceste unelte traditionale sunt folosite pentru a roti, a ridica, a misca si a pivota busteni. Pana nu ii incerci, nu iti vine sa crezi cat sunt de utili. Carligele noastre sunt facute [...]
imagine
cojitoare busteni cojitor lemn busteni aparat eliminare coaja lemn masina cojit lemnul
Cojitor Wood-Mizer Un cojitor Wood-Mizer curata lemnul inainte de fiecare taiere, astfel impiedicand panzele sa se loveasca de noroi, pietre sau scoarta tare. Motorul de 560W va asigura o stare optima de functionare a panzelor si o durata mai lunga de functionare. Timpul pierdut pentru a schimba panza este acum [...]
imagine
panza SilverTip panza cu varfuri de argint fierastraie panglica panze fierastrau varf argint
Panze SilverTip In ultimii ani, Wood-Mizer a aplicat vestita tehnologie de banda ingusta pe piata de prelucrare secundara a lemnului. Utilajele industriale de prelucrare secundara cu mai multe capuri de taiere [MultiHead] functioneaza in multe tari, iar introducerea noului utilaj de prelucrare secundara Professional [...]
imagine
UTILAJ INDUSTRIAL DE PRELUCRAT LEMNUL CU SISTEM DE MANEVRARE OPTIONAL
LT300 Cu sistem de manevrare opþional Modelul LT300 este cel mai puternic ºi mai productiv utilaj Wood-Mizer conceput vreodatã. Este conceput pentru operaþiuni comerciale. Este echipat cu cel mai mare cap de tãiere ºi cel mai rapid sistem hidraulic de manevrare a lemnului din [...]
imagine
instalatie industriala de debitare busteni cherestea utilaj industrial pentru debitarea lemnului WM3
WM3000 Cu sistem de manevrare optional Modelul WM3000 este cel mai puternic si mai productiv utilaj Wood-Mizer conceput vreodata. Este conceput pentru operatiuni comerciale. Este echipat cu cel mai mare cap de taiere si cel mai rapid sistem hidraulic de manevrare a lemnului din toata gama de produse Wood-Mizer. [...]
Date de contact Wood-Mizer RO SRL
Judet Sibiu
Localitate Cisnadie
Adresa STR TRANSILVANIEI NR 5 555300
Telefon1 +40 745 707 323
Telefon2 +40 369 405 433
Fax +40 369 405 433
Web www.woodmizer.ro
Persoana de contact Adrian Echert
Trimite mesaj catre Wood-Mizer RO SRL

Firma Wood-Mizer RO SRL
are 69234 afisari
© Wood-Mizer RO SRL » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Sistem uscare cherestea lemn busteni instalatii uscare WDK material lemnos scandura